Ze świecą szukać osoby, która nigdy nie jadła pomidorów. Bez nich nie byłoby pizzy, spaghetti bolognese i wielu innych potraw, które wszyscy kochamy jeść.
Kto nie próbował jeszcze soku z brzozy ma wiele powodów, aby wreszcie to zrobić, bowiem jesień to czas, w którym przygotowujemy swój organizm na chłodniejsze, wietrzne i deszczowe dni, które sprzyjają przeziębieniom.
Eksplozja kolorów z kuchnią indyjską w zimowym menu Wielobarwne, zaskakujące i wciąż nieodkryte. Takie są Indie, taka jest też indyjska kuchnia, która w Polsce cieszy […]
„Złoty Skalpel” to prestiżowy plebiscyt organizowany przez redakcję „Pulsu Medycyny”, wydawanego przez Bonnier Business Polska. Konkurs od 11 lat promuje innowatorów, dzięki którym wzrasta jakość opieki medycznej w Pols
4 czerwca 2019 r. Za 30 lat ludziom zabraknie jedzenia – jeśli biznes nie będzie lepiej współpracować z naukowcami W 2050 roku ludność na Ziemi […]
Pandemia atakuje nie tylko płuca
Próchnica na powierzchniach stycznych zębów? Problem, którego nie widać gołym okiem
Gdy głowa słowa chowa, czyli problem afazji. Startup Neuro Device chce jej zapobiec.
Krótki poradnik jak szybko i skutecznie pozbyć się pajączków oraz żylaków
Informacja prasowa BRACIA SADOWNICY wrzesień 2018 r. Prosto, zdrowo, pysznie Drugie śniadanie od Braci Sadowników W wirze codziennych obowiązków często zapominamy o tym, jak ważnym […]