LIFESTYLE

Goitrogeny – związki groźne dla tarczycy?

Goitrogeny – antyodżywcze związki obecne w roślinach krzyżowych, takich jak kapusta, jarmuż, brokuł i szpinak. Czy osoby, które mają problemy z tarczycą, powinny wyeliminować ze swojej diety niektóre warzywa? Czy faktycznie mają się czego

Data publikacji: 2018-07-31
Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Goitrogeny – związki groźne dla tarczycy?
Kategoria: , LIFESTYLE

Goitrogeny – antyodżywcze związki obecne w roślinach krzyżowych, takich jak kapusta, jarmuż, brokuł i szpinak. Czy osoby, które mają problemy z tarczycą, powinny wyeliminować ze swojej diety niektóre warzywa? Czy faktycznie mają się czego obawiać?

Goitrogeny – związki groźne dla tarczycy? , LIFESTYLE - Goitrogeny – antyodżywcze związki obecne w roślinach krzyżowych, takich jak kapusta, jarmuż, brokuł i szpinak. Czy osoby, które mają problemy z tarczycą, powinny wyeliminować ze swojej diety niektóre warzywa? Czy faktycznie mają się czego obawiać?

źródło: Biuro Prasowe
Załączniki:
Goitrogeny – związki groźne dla tarczycy? , LIFESTYLE - Goitrogeny – antyodżywcze związki obecne w roślinach krzyżowych, takich jak kapusta, jarmuż, brokuł i szpinak. Czy osoby, które mają problemy z tarczycą, powinny wyeliminować ze swojej diety niektóre warzywa? Czy faktycznie mają się czego obawiać?
Hashtagi: # #LIFESTYLE

A to już wiesz?  Biegacze nie powinni mieć „stopy atlety”

Artykuly o tym samym temacie, podobne tematy