Do Bożego Narodzenia zostało nam już tylko kilka dni. W gorączce obowiązków nie zapominajmy o tym, by do świąt przygotować także swój organizm. Lżejsza dieta […]
Dwa nowe punkty testów w kierunku COVID-19 na lotnisku Chopina
Informacja prasowa Łódź, 20 listopada 2017 r. Hummus – czyli przysmak prosto z Kuchni Bliskiego Wschodu Kuchnia Bliskiego Wschodu słynie z wykorzystywania wielu warzyw, roślin […]
„Witaminę D uzupełniajmy dietą także latem” - radzi dr Hanna Stolińska
Informacja prasowa, Warszawa, 28 marca 2018 r. Nowy, niebieski styropian do fundamentów Termo Organika, największy producent styropianu w Polsce, wprowadza na rynek płyty styropianowe do […]
W starożytnych Chinach proces powstawania herbaty Pu Erh stanowił pilnie strzeżony sekret, za którego wyjawienie bądź próbę odkrycia, groziły surowe kary. Ten drogocenny susz początkowo produkowany był jedynie w niewielkich
Chociaż na początku pandemii aktorka bardzo bała się o swoje zdrowie i życie, obecnie powoli przyzwyczaja się do nowej rzeczywistości. Przyznaje, że jakiś czas temu chorowała na COVID-19. Chociaż nie był to dla niej ła
Herbata uznawana jest za jeden z najpopularniejszych napojów na świecie. W zależności od rejonu świata pije się jednak różne jej rodzaje i podaje w odmienny sposób. A jakie preferencje mają Polacy?
Informacja prasowa Warszawa, 10 kwietnia 2017 Regionalna słodka Wielkanoc z bakaliami Receptury tradycyjnych wielkanocnych słodkości przekazywane są w rodzinach z pokolenia na pokolenie. Sukces doskonałego […]
Informacja prasowa Poznań, 2 marca 2018 r. Czy wiecie, że cieplejsza zima sprzyja większej zachorowalności? Jest to spowodowane tym, że przy wyższych temperaturach chętniej rezygnujemy […]