Data publikacji: 2017-04-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Farmaceuta radzi: Cztery sposoby na wielkanocne (prze)jedzenieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESpożycie świątecznych potraw w nadmiarze może skutkować przykrymi dol
Data publikacji: 2017-03-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wiosenna rzeczywistość alergikaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE40% Polaków cierpi na różne postacie alergii. Aż 9 mln ma alergiczny katar, a ponad 5,5 mln objawy
Data publikacji: 2019-08-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wakacje bez problemów (żołądkowych)Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWakacje w pełni – sezon wyjazdowy trwa przecież nawet do końca października. A im w Polsce
Data publikacji: 2016-12-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Niebezpieczni polscy kierowcy? O swoich wadach wzroku dowiadują się dopiero podKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEChyba nikt nie ma wątpliwości, że prowadzenie jakieg
Data publikacji: 13.01.2020Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: American Heart of Poland podsumowuje 2019 rokKategoria: zdrowie, zdrowie Zmiany w zarządzie i radzie nadzorczej, połączenie ze spółkami zależnymi oraz realizac
Data publikacji: 2015-07-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak przeżyć falę upałów [PORADNIK]Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEUpalna pogoda jest nie tylko uciążliwa, ale również groźna dla zdrowia. Dowiedz się dlaczeg
WCZESNOJESIENNA ZUPA Z POKRZYWY I MIĘTY Z GRZANKAMISkładniki:• liście pokrzywy – 3 duże garści• liście mięty – 2 garści• czosnek – 1 ząbek• cebula – 1 sztuka• masło – 30 g• bulion warzywny – 2 l
Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Ostatnio bardzo modne stało się łączenie dwóch dań w jedno, które tworzą dzięki temu nowe, niecodzienne kombinacje smaków. Eksperci marki Sandra przygotowali trzy propozycje na… su
Informacja prasowaPoznań, 16 stycznia 2019 r.21 stycznia będziemy obchodzić Dzień Babci i Dziadka. Pamiętajmy, że nic tak nie cieszy naszych seniorów, jak czas spędzany w rodzinnym gronie. Żaden materialny podarunek nie będ
Parmigiana to danie, które gości na stołach wszystkich Włochów. Kojarzy się ze słońcem, rodzinnym ciepłem i dzieciństwem. Swoim domowym przepisem na tę potrawę dzieli się Matteo Brunetti.Zdecydowanie Parmigiana di Melanza