Data publikacji: 2017-10-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przeziębienie czy może alergia? Jak je odróżnić?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPrzeziębienie i alergia charakteryzują się podobnymi objawami, dlatego w okresie
Informacja dla mediówLay’s towarzyszem domowych seansów filmowych Warszawa, 17 lutego 2021 r.Trwa 4. edycja najbardziej filmowej kampanii promocyjnej marki Lay’s pod hasłem „Filmy smakują lepiej z Lay’s”. Po raz kolejn
WARSZAWA, 27.01.2020 r.Owoce i warzywa – nieznane faktyPo warzywa i owoce sięgamy coraz bardziej świadomie. Moda na zdrowe odżywianie sprawia, że częściej szukamy też informacji o ich właściwościach odżywczych. Tymczasem
Data publikacji: 2018-07-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Opuchnięte kostki i łydki w czasie upałówKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJak radzić sobie w takich sytuacjach i jak wspomóc prawidłowe działanie naszego układu
Informacja prasowa17 sierpnia 2018, Nowy SączModne kanapki na ciepłoWłoskie panini, a może zapiekanka z polskim akcentem? Kanapki na ciepło to klasyk na śniadania, podwieczorek, kolację czy jako przystawka na wieczór ze znaj
Data publikacji: 2018-04-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Na co zwrócić uwagę wybierając suplementy diety?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENiezależnie od tego, jaki tryb życia prowadzimy coraz częściej słyszymy o suple
Informacja prasowaWarszawa, 6 grudnia 2017Sposób na świąteczny piernik w nowym wydaniuTradycyjny piernik od wieków gości na polskim stole podczas Świąt, zarówno w formie pieczonych ciast, jak i ciasteczek w różnych kształ
Data publikacji: 2018-04-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zmiany skórne, których nie warto się baćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENa Twoim ciele widoczne są nieestetyczne zmiany? Obawiasz się, jakie mogą mieć one konse
21 listopada 2017 r.Jesienny sezon przeziębieniowy trwa. Infekcja zaczyna się niewinnie – od lekkiego drapania w gardle, kilku kichnięć. Czasem organizm sam radzi sobie z pokonaniem infekcji, ale niestety często choroba rozwija
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd