Data publikacji: 2020-01-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: CO WARTO WIEDZIEĆ O PASTACH DO ZĘBÓW? JAKĄ WYBRAĆ?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzęsto nie zwracamy uwagi na to, czy pasta po którą sięgamy jest tą, która
Data publikacji: 2019-06-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Orzeźwiające nowości z od marki HerbapolKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENapoje ziołowe „Uroda” i „Detox” to najnowsza propozycja marki Herbapol na upalne dn
Data publikacji: 19.01.2021Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: COVID-19: czy alergicy mogą się szczepić przeciwko SARS-CoV-2?Kategoria: zdrowie, zdrowie „Uczulenie, np. na jad owadów, lateks, pokarmy czy pyłki, nie jest p
Data publikacji: 2019-01-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: APARAT ORTODONTYCZNY – MODA CZY POTRZEBA?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEAparat ortodontyczny jest oznaką dbałości o siebie i swoje zdrowie.Noszą go zarówno dz
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 15 lipca 2020 r.Zespół jelita nadwrażliwego (IBS) to przewlekła (trwająca co najmniej trzy miesiące) idiopatyczna (o niewyjaśnionej do końca przyczynie) choroba przewodu pokarmowego o charakterze c
Data publikacji: 2015-09-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Łuszczyca skóry głowy – jak z nią walczyć i jak z nią żyćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZmiany łuszczycowe występujące na rękach, nogach, plecach czy brz
Data publikacji: 2020-08-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Na wakacjach dzwonimy do lekarza. Liczba telekonsultacji wzrosła w lipcu o 20%Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENikt nie chce spędzać urlopu w kolejce do lekarza, dlat
Data publikacji: 2016-10-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Za zamkniętymi drzwiami gabinetu lekarskiego. „Zawód lekarz” na Nat Geo PeopleKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESeria dokumentalna „Zawód lekarz” odsłoni prze
Data publikacji: 2016-03-01Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Do chirurga plastycznego na Dzień Kobiet?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZ okazji Dnia Kobiet Szpital Chirurgii Plastycznej dr Olender odczarowuje chirurgię plastyczn
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa