Warszawa, 1 października 2020Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu– jakimi jaroszami są Polacy?1 października obchodzimy Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu. To świetny moment, aby przyjrzeć się temu, jak Polacy podchodzą
Data publikacji: 2018-01-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: ASCOLIP – wysokowydajna, liposomalna witamina CKategoria: Zdrowie, LIFESTYLELIPOSHELL® to opatentowana technologia liposomalna, opracowana przez multidyscypli
Data publikacji: 2020-08-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Prawie 8 milionów z 1% dla pacjentów kliniki onkologicznej Przylądek NadzieiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLETegoroczna suma z 1%, biorąc pod uwagę obniżenie stawk
Data publikacji: 2015-07-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ortodoncja w dojrzałym wieku – czy to wstyd?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZawstydza Cię Twój uśmiech? Marzysz o pięknych zębach, ale myślisz, że w pewnym wi
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 9 sierpnia 2019 r.Zwyrodnienie stawu biodrowego – czy zawsze konieczna jest operacja?Zwyrodnienie stawu biodrowego (koksartroza) to schorzenie, które najczęściej dotyka osób po 50. roku życia.
Informacja prasowa: MAGNESIApaździernik 2019, WarszawaMagnez dla przyszłej mamyMAGNESIA – źródło naturalnego magnezuCiąża i karmienie piersią to wyjątkowy, ale też wymagający czas dla kobiety. Jej tryb życia i codzien
Data publikacji: 2018-04-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Blizna po operacji haluksów? To już nie jest problem!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEHaluksy to problem bardzo wstydliwy, uciążliwy i obniżający komfort życia. P
Data publikacji: 2018-02-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: „Tsunami onkologiczne” w Polsce nie traci na sile – pacjenci muszą walczyć.Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPolscy pacjenci muszą walczyć – nadal są
Informacja prasowaArmia dobrych bakterii na straży odporności naszych dzieci!Coraz częściej słyszymy, że „odporność bierze się z brzucha”. Co to właściwie oznacza? Chodzi o stan naszej mikroflory jelitowej, która wpł
Pierogi niekoniecznie po polsku:przepisy z czterech stron świataZ mięsem, szpinakiem, czy ruskie. Okraszone masełkiem, skwarkami lub polane śmietaną. Trudno zliczyć rodzaje i sposoby podawania pierogów. Choć wydawać się mog