Data publikacji: 2018-07-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Niezdrowa skóra naczynkowaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLERozszerzone naczynka, szczególnie na twarzy, to zmora wielu kobiet. Zazwyczaj są za to odpowiedzialne hormo
Światowy Dzień ChoregoPacjenci łuszczycowi apelują o zapewnienie dostępudo nowoczesnych terapii lekowychJak co roku, 11 lutego obchodzimy Światowy Dzień Chorego. Ten szczególny dzień sprzyja refleksji nad sytuacją pacjent�
Data publikacji: 2015-07-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Opiekun też potrzebuje wsparciaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOpieka rodziny nad niesamodzielnym bliskim jest nadal najczęściej wybieraną przez Polaków formą opi
Data publikacji: 2018-11-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: WYBIELAJ ZĘBY ZIMĄ!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEŚnieżnobiały, hollywoodzki uśmiech to marzenie każdego z nas. Z biegiem lat nasze zęby tracą jednak piękny
Data publikacji: 2018-03-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jajka Wielkanocne – zdrowe, czy nie?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJajka Wielkanocne – zdrowe, czy nie? Podnoszą cholesterol, zbyt długo się trawią, obciążaj
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj
Informacja prasowaŁódź, 15 grudnia 2017 r.Nie każdy wie, że przebywanie na mrozie pomaga w pozbyciu się zbędnych kilogramów. O tej porze roku sporą część wolnego czasu spędzamy jednak w domu, np. oglądając filmy. Czę�
Informacja prasowaPoznań, 11 kwietnia 2018 r.12 kwietnia obchodzony jest Dzień Czekolady. To świetny pretekst, aby spotkać się ze znajomymi i osłodzić sobie nieco trudny dzień lub kontynuować miło rozpoczęty. Wcale nie mus
LEVERPOSTEJ – DUŃSKI PASZTET Z WĄTRÓBKI Z GRZANKAMISkładniki:• wątróbka cielęca lub wieprzowa – 400 g• surowy boczek – 200 g• cebula – 1 średnia sztuka• anchois – 4 – 5 filecików• jajko – 1 sztuk
Informacja prasowaPoznań, 8 listopada 2017 r.Fasolowe menu – szybko, smacznie i zdrowo Jesienią i zimą, gdy nasz organizm jest narażony na spadek odporności, należy wzbogacić codzienną dietę o pełnowartościowe, syte pos