Data publikacji: 2018-08-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zdrowie na wakacjach. 5 porad lekarzyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWakacje to czas odpoczynku, relaksu i beztroski. Ale nawet błahy problem zdrowotny może zepsuć n
Data publikacji: 2017-11-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zdrowie na europejskim talerzu. Potrawy z Europy w Twojej kuchni!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKiedy za oknem coraz brzydsza pogoda, chętnie wracamy myślami do mini
Data publikacji: 2020-03-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zostań w domu! Konsultacje online w Centrum Dietetyki StosowanejKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOd kilku dni w Polsce obowiązuje stan epidemii.Od kilku dni w Polsce
Data publikacji: 2019-06-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pięć sposobów na opryszczkęKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJesteś zmęczona, podziębiona, masz wszystkiego dosyć, a do tego zaczynasz czuć na wardze znajome sw�
Informacja prasowaWarszawa, 17 września 2019 r.Ulubieńcem jest jabłko, zaś w kuchni króluje ziemniak – po jakie owoce i warzywa najchętniej sięgają Polacy, a bez których nie wyobrażają sobie gotowania?Z badania przeprow
Data publikacji: 2014-10-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przed zimą zadbaj o swoją odpornośćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENiemal co roku możemy zaobserwować podobną prawidłowość: wraz z nadejściem jesieni w naszy
Data publikacji: 2016-10-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pierwsze urodziny Radia On i Cancer ClubuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPierwsze urodziny internetowego Radia On oraz klubokawiarni Cancer Club – jedynych takich
Data publikacji: 2016-04-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Joanna Orleańska zachęca Polaków do zdrowych postaw żywieniowychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJoanna Orleańska została ambasadorką piątej edycji edukacyjnej k
Data publikacji: 2018-01-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowy rezonans magnetyczny dla pacjentów z województwa warmińsko-mazurskiegoKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOd stycznia pacjenci z województwa warmińsko-mazurskiego
Przepis kulinarnyPęczakowa kutia wigilijnaSkładniki:– 150 g maku– 200 g kaszy jęczmiennej pęczak np. marki Halina (2 torebki)– ok. 5 łyżek płynnego miodu– ok. 250 g ulubionych bakalii (rodzynki, orz