Plan na jesień: kompostowanie. Dlaczego warto?Kompostowanie. Dla jednych to praktyka stara jak świat, dla innych inicjatywa, która nabrała rozpędu w ostatnim czasie ze względu na trend less waste. Jedno jest pewne – kompostowa
Data publikacji: 2015-02-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Always Ultra Extra NightKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEAlways Ultra Extra Night z szerszą o 60% tylną częścią zapewniają do 100% ochrony przed przeciekaniem bez
Data publikacji: 2019-04-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Sok a fruktoza – czy jest się czego bać?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEObecne zainteresowanie fruktozą związane jest m.in. z globalnym problemem otyłości i kwe
Data publikacji: 2021-03-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowe nadzieje dla osób z rzadkimi genetycznymi schorzeniami oczuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOrganizacje pacjenckie dostrzegają szansę na poprawę sytuacji pacjen
Data publikacji: 2021-07-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kręgosłup – jemu też należą się wakacje!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWakacje to czas regeneracji nie tylko dla naszego umysłu, ale także ciała. Siedząca
Warszawa, 18 stycznia 2021 r.Duża paczka Familijnychna filmową domówkęFamilijny wieczór filmowy to doskonały pomysł na zimową domówkę. Podczas wspólnego chrupania w gronie najbliższych lub przyjaciół nie może zabrakn�
Data publikacji: 2016-09-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Spożywanie jabłek może pomóc redukować zagrożenie otyłością u dzieci.Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWarto zachęcać do sięgania po jabłka zwłaszcza dzieci
Data publikacji: 2018-02-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Traumon – z miejsca usuwa bólKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJak wynika z badań specjalistów zajmujących się leczeniem bólu, aż co czwarty Polak zmaga się
Informacja prasowaPoznań, 27 marca 2018 r.Jeśli z różnych powodów dopiero teraz wzięliście się za kulinarne przygotowania do Wielkanocny, to najważniejsze, abyście nie panikowali, tylko racjonalnie pomyśleli o zbliżający
Szaszłyki z łososia ze śliwką kalifornijskąSkładniki: 1/2 szklanki sosu sojowego 1/4 szklanki mirinu – słodkie wino ryżowe 1 łyżka miodu 1 łyżka startego czosnku 3 łyżki startego imbiru 2 ł