Warszawa, 4 grudnia 2019Różne oblicza wolontariatu – P&G celebruje Międzynarodowy Dzień WolontariuszaBlisko 500 pracowników Procter & Gamble wzięło w tym roku dział w licznych inicjatywach wolontariackich współo
Trend dbania o swoje ciało, nie tylko o jego wygląd, ale także o dietę przyjął się w Polsce na dobre. Chętnie sięgamy po lokalne warzywa i owoce ze sprawdzonych źródeł. Wracamy także do tradycyjnych metod przechowywania ż
Data publikacji: 2018-11-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak chronić się przed smogiem? Właśnie wystartował program „Marka Otrivin kontrKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW listopadzie br. wystartował program „Marka Ot
Data publikacji: 2020-02-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Leki opioidowe w praktyce neurologaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiększość pacjentów, którzy zgłaszają się do gabinetów i poradni neurologicznych, to osoby z
Burgery już dawno przestały być synonimem niezdrowego jedzenia typu fast food z przydrożnej budki. Serwują je modne food trucki, specjalizujące się w serwowaniu tego klasycznego, amerykańskiego przysmaku, burgery goszczą też
Data publikacji: 2019-04-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Stres. Jak sobie z nim radzić w naturalny sposób?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKiedy „tryb awaryjny” staje się normą może on doprowadzić do uszczerbku na na
Informacja prasowa Warszawa, 17 luty 2021 r. Prezes Movie Games Mobile obejmie do 300 tys. akcji Infoscanu z nowej emisjiFirma telemedyczna Infoscan S.A. oraz Kamil Gaworecki, Prezes Zarządu Movie Games Mob
Informacja prasowa Luty 2021 r.MIKRObiota – WIELKI wpływ na przyszłośćCzy istnieje sposób na zmniejszenie ryzyka rozwoju alergii u dziecka?WHO szacuje, że nawet co 3 osoba na świecie może cierpieć z powodu alergii .
Rusza akcja „Zmieniajmy na dobre” – Fundacja K.I.D.S. prezentuje interaktywny film ukazujący świat dziecięcych szpitaliFundacja K.I.D.S., czyli Klub Innowatorów Dziecięcych Szpitali, startuje ze świąteczną akcją Zmi
Znajdź chwilę na nietypowe święto –kulinarne inspiracje na Światowy Dzień ChlebaPieczywo, w tym głównie chleb, od pokoleń pozostaje jednym z podstawowych składników menu większości z nas – przeciętny Polak zjada śr