Data publikacji: 2019-07-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Weź udział w najwiekszym zabiegu refleksologii i pobij Rekord Polski!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMarzy Ci się profesjonalnie wykonany zabieg refleksologii? Twoja
Data publikacji: 2014-02-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Bezglutenowa Kultura – pierwszy taki projekt w Polsce!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEBezglutenowa Kultura to niezwykły projekt łączący wydarzenie artystyczne z p
Data publikacji: 2020-04-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Fundacja podarowała maseczki dla Domów DzieciKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEFundacja Pomagamy Potrzebującym, której prezesem jest Paweł Cholewa, przekazała bezp�
Żywność z konopiWiadomość prasowaZiarna konopi zawierają kwasy tłuszczowe Omega-3 i Omega-6, w proporcjach, które odpowiadają naturalnym potrzebom organizmu ludzkiego. Są bogatym źródłem protein, witamin, minerałów, fi
Data publikacji: 2020-04-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Najlepszy sposób na leczenie oparzeń i stanów zapalnychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOparzenia naskórka bywają trudne do pozbycia się, a z całą pewnością mo
Data publikacji: 2020-07-14, 11:10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pacjenci hematoonkologiczni apelują do Ministra Zdrowia.Kategoria: LIFESTYLEPacjenci hematoonkologiczni apelują do Ministra Zdrowia o dostęp do terapii pod
Warszawa, 08.10.2020niedziela 10 października to Światowy Dzień Zdrowia PsychicznegoPowiedz #bomisiechce z paraolimpijczykiem Wojciechem Makowskim. Jest tyle powodów, by działaćJuż w najbliższą sobotę obchodzimy Światow
Data publikacji: 2018-01-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Eloprine – zwalcza wirusy i wzmacnia odpornośćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJesień, zima i wczesna wiosna to okres, kiedy szczególnie jesteśmy narażeni na dzi
Data publikacji: 2017-01-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Studenci pielęgniarstwa w całej Polsce będą szkolić się w laboratorium symulacjiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW planie jest uruchomienie 30 specjalistycznych ce
Umami – co to za smak? #UmamiSłodki, słony, kwaśny, gorzki – zgodnie z powszechnym wyobrażeniem to właśnie w tych czterech kategoriach nasz zmysł smaku klasyfikuje to, co jemy. Tymczasem już od blisko 20 lat w świecie sma