Data publikacji: 2018-06-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wybierasz się na tropikalny urlop? Pamiętaj o szczepieniuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOkres wakacyjny to tradycyjnie czas wzmożonych wyjazdów na urlop.Okres wa
Informacja prasowaPoznań, 12 września 2017 rokuPo powrocie do domu w chłodniejsze dni, których późnym latem jest coraz więcej, wielu z nas chętnie sięga po filiżankę gorącej herbaty. To napój, który skutecznie rozgrzewa
POSTNE, ALE NIE NUDNE – ZUPA Z CIECIERZYCY I ZIELONEJ SOCZEWICY Z CHRUPIĄCYM DODATKIEMSkładniki na 4 porcje• ciecierzyca – 300 g• soczewica zielona – 300 g• bulion warzywny – 2 litry• sól i pieprz – do smaku�
Wytrawne Walentynki: Przepis na oryginalny sernik na słono z łososiemRomantyczna kolacja przy świecach czy bombonierka pełna czekoladek w kształcie serca? Walentynkowe dylematy nie należą do najłatwiejszych. Na szczęście nie
Data publikacji: 2018-12-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Novoxidyl® – przygotuj włosy na zimęKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEGwałtowne zmiany temperatury, zła dieta, niska wilgotność powietrza w pomieszczeniach, ucis
Informacja prasowa12 czerwca 2018, WarszawaSpędzasz cały dzień za biurkiem, masz nadwagę, a sport znasz tylko z telewizji? Uważaj, bo możesz dołączyć do grona osób, którym dokuczają problemy ze stawami. Jeśli więc z tru
Data publikacji: 2020-05-21, 06:15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Niepewność i izolacja odbijają się na zdrowiu psychicznym społeczeństwa. U 40 proc. Polaków pojawiają się objawy stresu pourazowego [DEPESZA]Kategoria
Data publikacji: 11.12.2019Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Świąteczne wsparcie dla pacjentów Górnośląskiego Centrum Zdrowia DzieckaKategoria: zdrowie, zdrowie sprawy społeczne energetyka Prawie 50 pracowników Grupy T
Data publikacji: 2013-10-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: STOP dla mokrego kaszlu NOWOŚĆ – SUDAFED® Muco w dwóch wariantach smakowychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMokry, duszący kaszel to jedna z najczęściej nę
Wołowina wolno pieczona z sosem serowo-chrzanowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 1,5 kg wołowiny pieczeniowej (udziec)• 1 łyżka ziół prowansalskich• ¼ łyżeczki śwież