Data publikacji: 2021-04-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ile państwo wydaje na nieskuteczne leczenie pacjentów z AZS?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPonad 30 mln zł – tyle w 2018 roku wydano z budżetu państwa na świad
Warszawa 2020-10-06Sezam na stole świątecznym – w jakiej formie?Święta Bożego narodzenia już za pasem, a co za tym idzie – powinniśmy odpowiednio wcześnie zadbać o asortyment spożywczy związany z tym szczególnym o
Data publikacji: 04.11.2019Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: STADA przejmuje Walmark – czołową spółkę sektora consumer healthcare w Europie ŚrodkowejKategoria: zdrowie, zdrowie ekonomia/biznes/finanse Walmark produk
Pełnoziarniste wspólne śniadanko – Pomysł na pełnoziarnistą kaszkę orkiszową z melonem i chrupkami – dla dzieci już po 8 mc i dorosłychPełnoziarniste dania powinny znaleźć się w menu nie tylko dorosłych, ale tak
Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2020Hochland Naturalnie, że pyszny!Rewolucja w kategorii serów topionychNowy ser Hochland Naturalnie, że pyszny! w kubku zawiera 100% naturalnych składników, gwarantujących 100% pyszne
WARSZAWA, 06.10.2020 r.Fakty i mity o budowaniu odpornościZazwyczaj dopiero jesienna aura za oknem przypomina o konieczności wzmacniania odporności, a przecież jest ona ważna przez cały rok. Niemniej każdy moment jest dobry do
Data publikacji: 2014-03-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Mieszanki ziół i naturalne substancje alternatywą dla sterydów?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLELeki zawierające sterydy stosuje się w wielu chorobach: od astmy, p
Data publikacji: 2018-12-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Podaruj sobie i dziecku zdrowie na ŚwiętaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOkres przedświąteczny obfituje w wiele stresujących chwil, więc czasem łatwo zapomnieć
Zdrowy smak natury:Pieczone placuszki ziemniaczano-selerowe z ziołowym dipemPieczone placuszki ziemniaczano-selerowe z ziołowym dipem to danie, które łączy w sobie trzy najważniejsze cechy – doskonale smakuje, świetnie preze
Wołowina wolno pieczona z sosem serowo-chrzanowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 1,5 kg wołowiny pieczeniowej (udziec)• 1 łyżka ziół prowansalskich• ¼ łyżeczki śwież