INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 20 marca 2018 r.Damian Janikowski – zawodnik MMA, były zapaśnik, uczestnik i brązowy medalista Igrzysk Olimpijskich w Londynie oraz szczęśliwy mąż i ojciec – opowiada o codziennej trosce o zdrow
Data publikacji: 2018-03-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jajka Wielkanocne – zdrowe, czy nie?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJajka Wielkanocne – zdrowe, czy nie? Podnoszą cholesterol, zbyt długo się trawią, obciążaj
Informacja prasowaWarszawa, 13 lipca 2018 r.Wakacje nad morzem – z soczewkami czy okularami?Okres wakacyjny dla wielu Polaków kojarzy się z wypoczynkiem nad morzem. Jak powinny zaplanować taki wyjazd osoby z wadą wzroku? Lepie
Informacja prasowaPoznań, 9 stycznia 2018 r.Herbata na… ostroKiedy temperatura na zewnątrz zaczyna spadać do zera, nasz organizm bardziej niż zwykle narażony jest na różne infekcje. Chcąc go wesprzeć należy w odpowiedni
Data publikacji: 2019-07-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: „Nie łam się!” – jak powinna wyglądać skuteczna rehabilitacja po złamaniach?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLE„Nie łam się!” – jak powinna wyglądać s
Data publikacji: 2016-04-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Magia oprawek – na co powinniśmy zwracać uwagę?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEGdy stajemy się „okularnikami” po raz pierwszy, bardzo ważną a wręcz podstaw
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 28 lipca 2017 r.Twarde lądowanie – jak poradzić sobie z kontuzją kolana?Zdrowe stawy, silne mięśnie i prosty kręgosłup? W dzisiejszych czasach niełatwo zadbać o te aspekty naszego zdrowia.
Data publikacji: 2020-03-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Suszone owoce to magazyny witamin i minerałówKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW dobie koronawirusa wszyscy musimy zwrócić uwagę na zwiększenie odporności organizm
Eksplozja kolorów z kuchnią indyjską w zimowym menuWielobarwne, zaskakujące i wciąż nieodkryte. Takie są Indie, taka jest też indyjska kuchnia, która w Polsce cieszy się coraz większą popularnością. Warto wprowadzić jej
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs