Data publikacji: 2019-08-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dietetyk radzi: Co jeść w okresie letnim?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW lecie organizm domaga się lekkiego żywienia, opierającego się na warzywach i owocach, k
Informacja prasowaRuszył nabór gabinetów i poradni okulistycznych doV edycji ogólnopolskiej akcji Polscy Okuliści Kontra Jaskra organizowanej przez Polskie Towarzystwo Okulistyczne. Placówki można zgłaszać do 28 lutego.Udz
Data publikacji: 2021-06-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ewa Chodakowska rozpoczyna współpracę z Instytutem Matki i DzieckaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEInstytut Matki i Dziecka oraz Ewa Chodakowska nawiązali współpra
Zaopiekuj się swoim ciałem po zimie. 5 codziennych rytuałów, które dodają energii Wiosna nadchodzi wielkimi krokami. 20 marca kończy się kalendarzowa zima, a wraz z nią rozpoczyna się wyczekiwany sezon wiosenny. Jak się do
Data publikacji: 2016-04-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zadbaj o swój wzrok w Wola ParkuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWzrok to jeden z najważniejszych zmysłów, o który szczególnie należy dbać. Od 8 do 10 kwietnia C
Data publikacji: 2018-05-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: ZWYKŁY SOK – NIEZWYKŁE WŁAŚCIWOŚCI – 30 MAJA – ŚWIATOWY DZIEŃ SOKUKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECo roku, 30 maja obchodzony jest Światowy Dzień Sok
Data publikacji: 2018-11-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak nie dać się jesiennym infekcjom?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJesienią jesteśmy bardziej narażeni na zakażenia i infekcje, więc nasza odporność potrzebuj
Informacja prasowa Bracia SadownicyListopad 2019 r.Podgrzej i ogrzej się aromatycznym grzańcem od Braci Sadowników!Cynamon, imbir, goździki, pomarańcza, rozmaryn, żurawina, kardamon, cytryna – czy nie brzmi to zachęcająco?
Data publikacji: 2019-08-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pięć sposobów na uniknięcie biegunki podróżnychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWakacje w pełni – sezon wyjazdowy trwa przecież nawet do końca października.
Informacja prasowa8 lipca 2019, Nowy SączPieróg niejedno ma imięWłoskie ravioli, rosyjskie pielmieni, brazylijskie empanadas, litewskie kołduny, a może gyoza? Choć przywykliśmy, że pierogi to nasza narodowa specjalność, t