Data publikacji: 2020-09-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zadbaj o zdrowie w Galerii Klif w GdyniKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW poniedziałek 14 września przy Galerii Klif w Gdyni będzie można wykonać darmowe badanie ma
Data publikacji: 2021-07-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: W Smolnikach pod Suwałkami powstanie kolejny ośrodek dla osób z zaburzeniami psyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWładze województwa podlaskiego wspólnie ze szpital
Upalna pogoda inspiruje zarówno do odkrywania nowych krain, jak i do dalekich podróży… kulinarnych. Niezwykle sycącą, prostą i wnoszącą powiew świeżości do codziennej kuchni potrawą jest gruzińskie chaczapuri. Chrupiące
Data publikacji: 2018-04-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zmiany skórne, których nie warto się baćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENa Twoim ciele widoczne są nieestetyczne zmiany? Obawiasz się, jakie mogą mieć one konse
Data publikacji: 2017-12-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wzmocnij odporność na zimę!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZima to czas, kiedy zwiększa się ryzyko przeziębień i infekcji. Aby zapobiec kilkudniowemu zwolnieniu
Data publikacji: 2017-09-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak chronić dziecko przed przeziębieniem?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEInfekcje układu oddechowego, szczególnie u najmłodszych dzieci, mogą zdarzać kilka razy
Data 29 stycznia 2021Boom na farmy słoneczne i wiatrowe wciąż przed namiGDAŃSK – W 2020 r. w Europie po raz drugi w historii wiatr i słońce przyczyniły się do wytworzenia większej ilości energii elektrycznej niż w
Data publikacji: 2020-03-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zapytaj stomatologa – Higienizacja zębów – Na czym polega i dlaczego tak ważne jKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESzczotkowanie zębów, używanie nici den
Data publikacji: 2020-11-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Upały się skończyły, ale zapotrzebowanie na wodę nie!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEEkspert przypomina o piciu wody jesieniąOdeszło lato, a razem z nim gorąc
Wigilijny barszcz czerwony z uszkami z grzybami oraz kapustąPrzepis firmy ProfiSkładniki:• 1 litr Barszczu czerwonego Profi w kartonieFarsz:• 60 g suszonych grzybów• 200 g kiszonej kapusty• 1 cebula• 1 łyżka mas�