Materiał prasowyBudujemy odporność i wspieramy jelita z probiotykami Diflos!Czy wiesz, że o odporność warto zadbać nim nadejdzie kolejny sezon na przeziębienia? Teraz bowiem najłatwiej ją zbudować. Jest to dobry czas, aby
Data publikacji: 2016-08-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Podstawy zdrowego odżywiania wg dr Katarzyny Stoś, prof. nadzw. IŻŻKategoria: Zdrowie, LIFESTYLERóżnorodność, czyli zapewnienie organizmowi różnych składn
Data publikacji: 2016-04-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Co warto wiedzieć o meningokokach?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEObchodzony 24 kwietnia Światowy Dzień Zapalenia Mózgu i Opon Mózgowo-Rdzeniowych (World Meningiti
CZEKOLADA NA GORĄCO Z MALINAMIPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:– 1 tabliczki gorzkiej czekolady– Mleko np. Mleko Wiejskie 2% od OSM Piątnica 250 ml– Cukier wa
Data publikacji: 2020-11-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wpisz profilaktykę raka piersi do swojego kalendarza – nie tylko w październikuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWHO szacuje, że w 2020 roku w Polsce na nowotwór pi
Data publikacji: 2020-08-18, 06:30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pracodawcy coraz częściej testują swoich pracowników na koronawirusa. Z szybkich testów korzystają m.in. fabryki czy plany filmoweKategoria: BIZNESW os
1/3 Polaków odżywia się zdrowiej w wakacjePrawie co trzeci Polak w wakacje odżywia się bardziej zdrowo niż przez pozostałą część roku – wynika z badania przeprowadzonego przez markę produktów żywności funkcjonalnej Op
W letnim menu warto wykorzystywać bogactwo sezonowych owoców, warzyw i świeżych ziół, które można jeść na surowo lub przyrządzać na wiele sposobów. Skupieni na korzystaniu z uroków wakacyjnej pogody zwykle szukamy prostyc
Informacja prasowaWarszawa, 18 lipca 2019 r.Przekąska uratuje Cię przed… stresem!Ciężki dzień w pracy, drobne niepowodzenia. Każdy z nas miewa gorsze chwile. Radzimy sobie z nimi na wiele sposobów. Sport, rozmowa z przyjaci
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot