Data publikacji: 2019-04-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak mądrze chronić wzrok przed słońcem?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZ niecierpliwością wyczekujemy wiosny i lata, a przede wszystkim związanych z nimi wyższy
Data publikacji: 2016-12-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Słoneczna porcja witamin. Sok pomarańczowy FortunaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESoczysty, słodki miąższ, energetyczny kolor, ożywczy zapach – pomarańcze nie
Data publikacji: 2015-03-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Witamina C i rutozyd – „para idealna”Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZarówno jeden, jak i drugi to naturalne antyoksydanty. Każdy z osobna ma dobroczynny wpływ
Data publikacji: 2020-07-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Akcja wspieramyMUNDUROWYCHKategoria: Zdrowie, LIFESTYLELato to ciężki okres dla policji, nie tylko ze względu na wzmożony, wakacyjny ruch na drogach.Lato to ci
Data publikacji: 2019-05-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Skuteczna probiotykoterapia – czy każdy probiotyk jest równy?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKryteria preparatów probiotycznych według Światowej Organizacji Zdro
Informacja prasowaGrajewo, 11 września 2020Serki śmietankowe Łaciate – nowe smaki w większej gramaturzeMarka Łaciate należąca do Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol proponuje nowe serki śmietankowe powstałe z oryginalnego
Data publikacji: 2017-12-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Co za dużo, to niezdrowo – jak nie przejeść się w święta?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKtóż z nas potrafi przejść obojętnie na widok wigilijnych smak
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 17 października 2018Żylaki to jedna z najczęstszych dolegliwości kończyn dolnych, która częściej występuje u kobiet (zazwyczaj po 40 roku życia). Według badań cierpi na nią ponad 30 proc. Pole
Data publikacji: 2021-08-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Mammobus przyjedzie do ETC SwarzędzKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW czwartek (26 sierpnia) na parkingu Centrum Handlowego ETC po raz kolejny pojawi się mobilny punkt
Przepis: Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętąPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 0,5 kg młodego bobu• 50 g orzeszków piniowych• ½ pęczka świeżej mięty• 100 g