MATERIAŁ PRASOWYOrzeźwiające wsparcie wakacyjnych podróżników.Visolvit dla spragnionych witamin!Nastał czas upragnionych wakacji. Nie tylko dzieci odczują ulgę od szkolnych obowiązków, ale też ich rodzice. Możecie teraz
Data publikacji: 2017-02-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 3 korzyści z bycia eko – dlaczego warto być bardziej przyjaznym dla środowiska?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDecyzję o wprowadzeniu proekologicznych zachowa
Data publikacji: 2020-10-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Mądry Polak po szkodzie – jak suplementują się PolacyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEAż 64% respondentów, biorących udział w najnowszym badaniu* przeprowad
Data publikacji: 2019-07-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Letnia energia od KrestoKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOkazji do spędzania czasu na świeżym powietrzu jest latem bardzo wiele: piesze i rowerowe wycieczki, pikniki
Data publikacji: 2017-12-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pomyśl czule o rybie, zwłaszcza zimą!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJeść ryby czy nie jeść – oto jest pytanie. Katarzyna Zadka, ekspert ds. żywienia w pr
Jak zbadać wiosenne alergie?Do wysokiej częstości występowania alergii, z jednej strony przyczynia się większa higiena i sterylność, a z drugiej duże zanieczyszczenie powietrza i narażenie na dym tytoniowy. Choć w diagnosty
Warszawa 2020-12-10Unitop odświeża wizerunek – online i stacjonarnie! Od dziś można zobaczyć nowy, odświeżony wizerunek firmy Unitop – jednego z największych producentów chałwy i sezamków w Europie. Spółka ma ambicj�
Data publikacji: 2018-11-07Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Cerutin – skojarzone działanie przeciw przeziębieniuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZaczął się sezon na kichanie i smarkanie. Przeziębionych ludzi spotykamy pra
Data publikacji: 2020-05-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zadbaj o zdrowie i szczupłą sylwetkę na latoKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZbliżające się lato to dla wielu z nas dobry pretekst do zmiany nawyków żywieniowych
Informacja prasowaPoznań, 29 maja 2018 r.Dzisiejsi smakosze zwracają uwagę nie tylko na smak dania. Obecnie na równi stawiany jest także jego wygląd. Jedzenie nie spełnia już dla nas jedynie funkcji czysto praktycznej, ma ró