Data publikacji: 06.01.2021Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Statystyki Szpitala Narodowego 1.01 – 5.01.2020Kategoria: zdrowie, zdrowie sprawy społeczne 05.01. o godzinie 23.59 w Szpitalu Narodowym przebywało 93 pacjen
Data publikacji: 2018-05-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Technologia cyfrowa niszczy wzrok!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLECyfrowe zmęczenie wzroku to kolejna dolegliwość, dołączająca do niechlubnego grona problemów cy
Zapytaj stomatologa – Parodontoza – choroba starszych osób? NIE! Uwaga na podstępną chorobę przyzębia, która rozwija się bez objawów i atakuje znienacka!Dowiedz się skąd się bierze parodontoza, jakie są jej obj
Informacja prasowaPoznań, 17 kwietnia 2018 r.Pyszne desery z herbatąMiłośnicy wszelkich słodkości z pewnością mają w małym palcu sposób przyrządzenia crème brûlée czy panna cotty. Eksperci marki Akbar polecają jednak
Data publikacji: 2020-07-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: JAK WYGLĄDA OPIEKA SENIORALNA W POLSCE?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW Polsce z roku na rok zwiększa się liczba osób starszych wymagających specjalistycznej opie
Informacja dla mediówJak świętować, to tylko z Pepsi! Warszawa, 6 listopada 2020 r.Właśnie startuje świąteczna kampania Pepsi „Jak świętować, to tylko z Pepsi!”. Bohaterami są niebieskie Elfy Pepsi, które w tym roku
Warszawa, 20 października 2017Enel-Sport wzmacnia zespół z zakresu chirurgii kręgosłupa – do grona specjalistów Kliniki dołącza prof. Jan Podgórski Absolwent Wydziału Lekarskiego Wojskowej Akademii Medycznej w Łodzi, by�
Data publikacji: 2018-02-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kolory zdrowia Marwit. Bordowy to sprawne krążenie!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZawarty w soku buraczkowo-jabłkowym potas pomaga w funkcjonowaniu mięśni oraz w
Data publikacji: 2018-04-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Szczęśliwe mamy w Wola Parku – Bezpłatne badania i konsultacjeKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWola Pak i Fundacja „Szczęśliwe Macierzyństwo” w najbliżs
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Głodni nowych przepisów? Z pomocą przychodzą organizatorzy programu „Doceń polskie” i opracowany przez nich kulinarny e-book. Publikacja zawiera opisy przygotowania przysta