Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Małe kroki do zdrowego stylu życiaNoworoczne postanowieniaMałe kroki mogą prowadzić do wielkich wyników. Realizacja drobnych postanowień potrafi zmienić nasz tryb życia na zdrows
Data publikacji: 2019-08-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Budowanie odporności dziecka – dlaczego ten proces trwa nawet do 12. roku życiaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzy wiesz, w jaki sposób można wesprzeć organizm n
Data publikacji: 2018-05-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: GDZIE MOŻNA ZNALEŹĆ WIARYGODNE INFORMACJE O ZBILANSOWANEJ DIECIE?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLE6 na 10 matek uważa, że informacje na temat żywienia dziecka są
Data publikacji: 2020-08-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Gdzie kupić okulary korekcyjne online?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOkulary na co dzień, blokujące niebieskie światło, a może na specjalne wyjścia? Znajdziesz
Łódź, 3 marca 2020 r.Informacja prasowaPolacy coraz chętniej zamawiają online. Wyniki najnowszego raportu PizzaPortal.pl Do 2025 roku rynek zamówień jedzenia online wzrośnie ponad czterokrotnie. Pod koniec br. jego wartość
Data publikacji: 2018-06-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zgaga – wciąż palący problem?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZgaga – wciąż palący problem?Rozmowa z lekarzem pracującym w Klinice Chorób Wewnętrznych i G
Informacja prasowa,21.03.2022 r.Międzynarodowy Dzień Epilepsji:gdy leki nie działają, ratunkiem może być dieta ketogenna 26 marca szczególną uwagę zwraca się na osoby chorujące na epilepsję, których na świecie żyje o
Data publikacji: 2019-04-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: „Herbapol-Lublin” S.A. wprowadza na rynek produkty BIOKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE„Herbapol-Lublin” S.A., jeden z największych polskich producentów herbat
Nietolerancja laktozy uznawana jest za jedną z najczęściej występujących nietolerancji pokarmowych. Eliminacja produktów mlecznych z diety dorosłych budzi jednak wciąż kontrowersje. Przeciwnicy diety bez laktozy uważają, ż
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs