Data publikacji: 2019-10-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Gdy wrastający paznokieć nie daje żyćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiększość pacjentów mających problem z wrastającymi paznokciami udaje się prosto do chir
Informacja prasowaWarszawa, 2 września 2019 r.Sekrety ziemniaków – co kryje się tuż pod skórką?Ziemniaki, uważane przez wielu za tuczące, są źródłem cennych witamin i składników odżywczych, m.in. witaminy C, potasu
Data publikacji: 2018-12-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czego brakuje na liście postanowień noworocznych?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENa liście postanowień noworocznych w Polsce najczęściej znajdują przyrzeczenia z
Data publikacji: 2020-05-21, 06:15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Niepewność i izolacja odbijają się na zdrowiu psychicznym społeczeństwa. U 40 proc. Polaków pojawiają się objawy stresu pourazowego [DEPESZA]Kategoria
Data publikacji: 2021-03-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czym jest kontrast w badaniach obrazowych i czy na pewno go potrzebujesz?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENa skierowaniu na rezonans magnetyczny lub tomografię komputer
Szczecin, 15 października 2020 r.36 kilogramów chleba zjada rocznie statystyczny Polak: jak wybrać ten najzdrowszy? Dokładnie 35,8 kg pieczywa w ciągu 12 miesięcy spożywa przeciętny Polak – wynika z danych Głównego Ur
Data publikacji: 2017-08-22Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: KUPUJĄC JAGODZIANKĘ – POMAGASZ PODOPIECZNYM AKCJI „PODRÓŻ DLA INNYCH”Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEGaleria Wypieków Lubaszka wspiera akcję charytatywn
Data publikacji: 2019-03-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rehabilitacja poporodowaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMacierzyństwo coraz mniej przypomina wyidealizowany obrazek.Macierzyństwo coraz mniej przypomina wyidealizow
Data publikacji: 2020-09-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak czarny bez może wzmocnić Twój organizm?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzarny bez jest darem od natury. Jego kwiaty oraz owoce mają właściwości lecznicze, kt
Informacja prasowa20 czerwca 2018, Nowy SączCzerwiec to miesiąc, kiedy na stole królują eleganckie szparagi. Według legendy warzywa te zawdzięczamy królowej Bonie, a w czasach PRL-u ochoczo zajadali się nimi dygnitarze. Zielo