Ziarna słonecznika mają moc!Są małe, ale niezwykle cenne. To bogactwo witamin i składników odżywczych, m.in. białka, magnezu, potasu i cynku. Nie zawierają natomiast sztucznych dodatków i konserwantów, bo pochodzą z certy
Data publikacji: 2019-05-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Aflavic® – zadbaj o zdrowie nógKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEChoroby żył kończyn dolnych to prawdziwy problem społeczny XXI wieku. Na podstawie badania epidem
Data publikacji: 2018-06-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czarny bez – naturalny sposób na zdrowieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiosna i lato to najlepszy okres, żeby zadbać o zdrowie swoje i swojej rodziny i nabrać od
Data publikacji: 2019-10-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 5 sposobów na zdrowy kręgosłupKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEŚwiatowy Dzień Kręgosłupa: 16 października 2019Ponad 80 proc. Polaków wie co oznacza ból kręg
Data publikacji: 2021-08-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zaburzenie odżywiania, które atakuje w nocyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEGwałtowne uczucie głodu w środku nocy z pewnością dla wielu osób nie jest obcym dośw
Informacja prasowa – Hochland PolskaPaździernik 2019Kremowa zupa jarzynowa – najlepszy przepis na jesień Jesień rozgościła się u nas na dobre. Widoczna nie tylko w kalendarzu, ale również za oknem. Dlatego już czas, aby
Data publikacji: 2018-11-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak uniknąć efektu ciężkich nóg?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLECiężkie nogiZdarza się, że kiedy przychodzisz z pracy twoje nogi są opuchnięte, obolałe i
Informacja prasowaWarszawa, 17 października 2019 r.Czasy, w których żyjemy, gwarantują nam dostępność wszystkich produktów, na jakie tylko mamy ochotę. Nie jest już problemem znalezienie truskawek czy rzodkiewek w połowie
Data publikacji: 2021-04-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Chcę się leczyć, ale nie mam gdzie
czyli ciemne oblicze galaktozemiiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEIstnieje wiele chorób, które wymagają specjalistycznej diet
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd