Data publikacji: 2019-04-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Stres. Jak sobie z nim radzić w naturalny sposób?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKiedy „tryb awaryjny” staje się normą może on doprowadzić do uszczerbku na na
Data publikacji: 2014-09-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: „Nasercuj się!” i pomóż im wygrać z chorobąKategoria: Zdrowie, LIFESTYLETechnika i forma są w zasadzie nieważne. Mogą być namalowane, ulepione, ułożon
13 marca 2019 r.Opracowany na UW system ma wspierać sportowców w efektywnych treningachNowy system na podstawie bieżącej analizy parametrów biologicznych i biochemicznych pozwoli dostosowywać poziom aktywności fizycznej i tren
Data publikacji: 2015-07-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wakacyjne porządki w diecieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZbyt mała ilość warzyw, nieregularne posiłki, monotonia w menu to najczęstsze, złe nawyki żywieniowe
Data publikacji: 2020-03-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Aplikacja FizzUp, ekspert w dziedzinie domowych treningów online, jest już dostęKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEFizzUp, ekspert w dziedzinie domowych treningów onli
Data publikacji: 2017-09-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jesienny cykl „Kobiece Wieczory”Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLE„Kobiece Wieczory” to ogólnopolski cykl spotkań dla Amazonek, którego współorganizatorem je
Data publikacji: 2019-04-23Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Fibromialgia – choroba tajemnicza nawet dla lekarzyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEChoć na chorobę tę cierpi od 2% do 5% populacji, niektórzy lekarze nie wiedzą
Informacja prasowaGrajewo, 16 września 2020Smaki, które pamiętasz z dzieciństwaKażdy ma smaki, zapachy, dźwięki czy przedmioty, które kojarzą mu się z dzieciństwem i przywołują wspomnienia beztroskich lat. Dzisiaj w skl
Data publikacji: 22.02.2021Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ponad 9 milionów pacjentów na świecie skorzystało z leczenia systemem InvisalignKategoria: zdrowie, zdrowie Prosty uśmiech kluczem do zdrowia i lepszego samopoc
Informacja prasowaPoznań, 29 maja 2018 r.Dzisiejsi smakosze zwracają uwagę nie tylko na smak dania. Obecnie na równi stawiany jest także jego wygląd. Jedzenie nie spełnia już dla nas jedynie funkcji czysto praktycznej, ma ró