Data publikacji: 2019-11-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 5 dobrych powodów, by sięgać po soki i smoothiesKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzy wiedziałeś, że szklanka soku lub smoothie może być jedną z 5 zalecanych por
05.02.2018 r.Jedna z najbardziej lubianych potraw dzieci, młodzieży i dorosłych zaliczana do fast foodów to pizza, która mimo swojego zachęcającego wyglądu i smaku nie należy do dań niskokalorycznych. Niestety ulegając poku
Data publikacji: 2019-06-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Bezpłatne porady specjalistów dla seniorów w Willi WiosennejKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE29 czerwca, w podwarszawskich Święcicach, będzie można posłuchać ci
Data publikacji: 2018-02-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Poród bez lękuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLETo nie było po prostu spotkanie dla przyszłych mam, ale krąg wspierających się kobiet.To nie było po prostu spot
Informacja prasowaWarszawa, 2 września 2019 r.Sekrety ziemniaków – co kryje się tuż pod skórką?Ziemniaki, uważane przez wielu za tuczące, są źródłem cennych witamin i składników odżywczych, m.in. witaminy C, potasu
Zasmakuj Italii w swojej kuchni!– Mąka na pizzę z linii „Domowa Piekarnia” od Młyna JaczkowiceJest najpopularniejszym daniem na świecie, a w ubiegłym roku została wpisana na listę Światowego Dziedzictwa UNESCO jako niem
Wiele kobiet spodziewających się dziecka często boryka się z problemami,które powodują bezsenność. Kłopot z ułożeniem ciała i bóle kręgosłupa sprawiają,że noce przyszłych mam stają się coraz krótsze, choć zapotr
Informacja prasowaPoznań, 13 września 2017 r.Stopy po wakacjach – jak je zregenerować?Nasze stopy na wakacjach nie mają łatwo. Każdego dnia narażane są na otarcia i urazy. Długie, piesze wycieczki, odkryte buty oraz space
Data publikacji: 2016-06-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Lucas ratuje życieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENietypowy przypadek pacjenta w Poznaniu potwierdza, że tylko bezkompromisowa walka i możliwość zastosowania nowoc
Wołowina wolno pieczona z sosem serowo-chrzanowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 1,5 kg wołowiny pieczeniowej (udziec)• 1 łyżka ziół prowansalskich• ¼ łyżeczki śwież