Data publikacji: 2015-03-02Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Grypa i przeziębienie – chory Polak w pracy?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPolacy „leczą się” w pracy. Według najnowszych badań, przeprowadzonych przez TNS,
Data publikacji: 2020-01-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rejestracja Dawców szpiku z Fundacją DKMS w Zielonych ArkadachKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE4 stycznia w Zielonych Arkadach odbędzie się akcja rejestracji potencj
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 listopada 2020 r.Fakty i mity nt. operacji plastycznych biustuPlastyka piersi, czyli ich powiększenie, pomniejszenie czy lifting, mają na celu poprawę wyglądu sylwetki oraz samego samopoczucia pacje
Przepisy szefa kuchni Marcina Budynka, ambasadora kampanii„Warzywa i owoce – na szczęście”Burger wołowy na plackach z cukinii z keczupem z jabłek Składniki (dla 4 osób):• 600 g mięso wołowego mielone (1:1 szpond
INFORMACJA PRASOWA24.09.2020Wścieklizna – śmiertelna choroba zakaźna, przed którą możemy się chronićChoć wścieklizna u ludzi w Polsce zdarza się bardzo rzadko, a ogniska tej choroby wykrywane są w naszym kraju sporadyc
Branża farmaceutyczna wciąż przechodzi cyfrową transformację. Nadal jednak zostało wiele do zrobienia w kwestii bezpieczeństwa, bo niezwykle wrażliwe dane posiadane przez firmy farmaceutyczne są szczególnie narażone na kradz
Data publikacji: 2018-12-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Neuro-Care Clinic ma już 10 latKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW 2008 roku rozpoczęła działalność pierwsza prywatna klinika neurologiczna na Śląsku – Neur
Data publikacji: 2020-05-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Seniorzy w grupie ryzyka, a co z ich opiekunami? Dzień Opiekuna Osób StarszychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE15 maja obchodzimy Dzień Opiekuna Osób Starszych, świ
Data publikacji: 2020-01-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dlaczego prawidłowy poziom czerwonych krwinek jest tak ważny i co zrobić, by zwiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDzięki morfologii krwi można ocenić ilość i jako
Informacja prasowaPoznań, 12 kwietnia 2018 r.Wśród trendów spożywczych prognozowanych na 2018 rok jednym z najważniejszych jest ten, mówiący o niemarnowaniu jedzenia – a więc wykorzystywaniu między innymi wszystkich skór