Data publikacji: 2017-12-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przygotuj organizm na święta. Wypróbuj te przepisy!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLESok z pomarańczy i jarmużu pobudzi perystaltykę jelit, a zupa krem z pomidorów
Warszawa, 11 grudnia 2017 r.Być jak Adam Małysz. Nowe technologie pomagają w osiąganiu mistrzowskich wynikówZa to, czy sportowiec wygra zawody i stanie się mistrzem, odpowiada mózg; psychiczne nastawienie i gotowość do podj�
Data publikacji: 2017-05-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Suchość pochwy z punktu widzenia psychologa –Maria Rotkiel dla Akademii FeminumKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWedług badania przeprowadzonego na zlecenie Akademii
Informacja prasowa, 16.05.2018Nie taka kolonoskopia straszna…Kolonoskopia to jedno z badań pozwalających na wczesne wykrycie raka jelita grubego. Badanie polega na obrazowaniu wnętrza jelita za pomocą wziernika zakończonego ka
Data publikacji: 2019-09-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Krew ratuje życie – MediPakiet rozpoczyna współpracę z fundacją KrewniacyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKrew jest jedynym lekiem, którego nie udało się dotą
Data publikacji: 2015-11-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nationale-Nederlanden wspiera męską kampanię Movember Polska 2015Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENationale-Nederlanden (wcześniej ING Życie) wspiera tegoroczną, p
Data publikacji: 2021-01-11, 01:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Podanie komórek MSC pacjentom z COVID-19 zmniejsza ryzyko zgonuKategoria: BIZNESźródło: Biuro PrasoweZałączniki:Hashtagi: #BIZNES #…
Data publikacji: 2016-08-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Podstawy zdrowego odżywiania wg dr Katarzyny Stoś, prof. nadzw. IŻŻKategoria: Zdrowie, LIFESTYLERóżnorodność, czyli zapewnienie organizmowi różnych składn
Data publikacji: 18.01.2021Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ultrafiolet w walce z koronawirusemKategoria: zdrowie, zdrowie sprawy społeczne energetyka Energa Oświetlenie, spółka zależna Energi z Grupy ORLEN, aktywnie wł
Informacja prasowaGrajewo, 9 lipca 2020W weekend zwykle mamy ochotę próbować kulinarnych nowości, pozwalając sobie na więcej. Dlaczego? Bo mamy czas na przygotowanie przysmaków, eksperymenty, spotkania w większym gronie, z pr