Data publikacji: 16.01.2020Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Endokrynologia: Jak usprawnić dostęp pacjentów do specjalistyKategoria: zdrowie, zdrowie 2019 r. w endokrynologii podsumowuje prof. dr hab. n. med. Andrzej Lewiń
Data publikacji: 2016-10-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Przepis na zdrową wątrobęKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOdpowiedni sposób żywienia ma ogromne znaczenie w zapobieganiu i leczeniu chorób wątrobyOdpowiedni spo
Data publikacji: 2017-01-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Powietrze wolne od smogu i bakteriiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPyły powstałe w kotłach grzewczych i spaliny samochodowe znacząco zatruwają atmosferę, co może
Data publikacji: 2018-11-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Anna Makowska (Doktor Ania) | Empik Galeria BałtyckaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEspotkanieZapraszamy na spotkanie z Anną Makowską, znaną w blogosferze jako Dok
Data publikacji: 2017-05-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Moczenie nocne – częste schorzenie, które dotyczy 1 na 15 dzieciKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEProblem moczenia nocnego dotyczy 1 na 15 siedmiolatków. To schorzen
Data publikacji: 2016-05-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Co zrobić, by przyszłe pokolenia uniknęły chorób dietozależnych?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWedług ekspertów, niezbędne są działania, które należy podj
Data publikacji: 2016-01-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Co ci powie rezonans?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJak nieinwazyjnie zajrzeć do wnętrza organizmu, przyjrzeć się poszczególnym narządom i szybko wykryć wszelki
Data publikacji: 2017-09-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Prof. Marek Naruszewicz: „W Polsce umiera 1 na 3 z chorych na serce kobiet"Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENa pytania dotyczące zdrowia serca odpowiada prof. dr
Data publikacji: 2019-06-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czy „light” to naprawdę „light”?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW sklepach i supermarketach mnóstwo miejsca zajmują produkty typu light. Lekkie majonezy, kt�
Informacja prasowaPoznań, 9 maja 2018 r.Ostatnio bardzo modne stało się łączenie dwóch dań w jedno, które tworzą dzięki temu nowe, niecodzienne kombinacje smaków. Eksperci marki Sandra przygotowali trzy propozycje na… su