Data publikacji: 2015-11-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wypiłeś wodę? To teraz zjedz butelkę. Lexus Design AwardsKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOoho! to jeden z najciekawszych projektów uhonorowany nagrodą Lexus Desig
Data publikacji: 2021-07-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pomoc prosto z serca, czyli kardiologiczne wsparcie dla mieszkańców BielskaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE– U chorego z zawałem mięśnia serca liczy się cza
Data publikacji: 2020-11-14Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Światowy Dzień CukrzycyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDnia 14.11, w dzień urodzin odkrywcy insuliny Fredericka Bantinga, co roku obchodzimy Światowy Dzień Cukrzyc
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 28 września 2021 O cholesterolu i metabolizmie wiemy wciąż niewiele. Berimal rozpoczyna kampanię edukacyjną „Dbajmy o siebie – nawzajem”Ograniczenie aktywności fizycznej w czasie pand
Chrupiące placuszki z kaszy gryczanej z dynią – pyszny pomysł na zdrowy obiad dla dorosłych i dzieci (nawet od 12 miesiąca życia!)Sezon na dynię w pełni, warto więc wykorzystać ją w kuchni na wiele sposobów i urozmaicić
Data publikacji: 2018-02-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak przemycić zdrowe nawyki w zabawie? Poznajcie grę YEDZO!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWprowadzanie do menu dzieci i młodzieży produktów takich jak warzywa, ow
Data publikacji: 2021-01-16, 12:12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ogólnokrajowy Indyjski Program Szczepień przeciw COVID-19Kategoria: LIFESTYLE16 stycznia 2021 roku o godz. 10.30 Premier Narendra Modi podczas wideokonferen
Rooibos: W czym tkwi tajemnica słonecznego naparu?Ujęty w jedną kategorię herbat czerwonych wraz z chińskim pu-erh rooibos tak naprawdę wcale herbatą nie jest. Jego przypominające igły listki nie pochodzą z krzewów herbacia
Data publikacji: 2021-05-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Najważniejsze czynniki zdrowego życia dla Polaków – wyniki badaniaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJak wynika z najnowszej edycji raportu „Barometr zdrowych domó
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa