Data publikacji: 2017-06-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Opakowania kartonoweKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKOMENTARZ: MGR INŻ. MARZENA PAWLICKA Kierownik Pracowni Oceny Materiałów i Wyrobów do Kontaktu z Żywnością Za
Data publikacji: 2017-10-24Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pomóżmy Marysi wygrać z nowotworemKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMa zaledwie osiem lat, a jej świat rozpadł się na kawałki. Marysia Matuszyk, uczennica Szko�
Data publikacji: 2018-02-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: JBB Bałdyga oficjalnym Partnerem Biegu po Nowe ŻycieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW styczniu 2018 r. Zakład JBB Bałdyga został oficjalnym Partnerem Biegu po Nowe
Data publikacji: 2020-05-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Mówimy NIE osłabionym mięśniom!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEObecnie większość czasu spędzamy w pozycji siedzącej. Przy biurkach, pracując lub na kanapach,
Data publikacji: 30.12.2020Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: "Szczepienia dają nadzieję, że będziemy normalnie żyć"Kategoria: zdrowie, zdrowie W niedzielę 27 grudnia rozpoczęły się szczepienia lekarzy i pra
Data publikacji: 2020-07-28, 14:30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Fałszywe leki – czy ten problem może dotyczyć także ciebie?Kategoria: LIFESTYLEProblem fałszywych leków jest poważnym wyzwaniem w ujęciu globalnym i
Data publikacji: 2019-05-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Sundose z rundą inwestycyjną w wysokości 3 milionów złotychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW marcu 2019 roku lubelski startup Sundose pozyskał 3 miliony na rozwó
Data publikacji: 2017-12-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nie przytyć w święta? To możliwe nawet bez wyrzeczeńKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE„Święta tradycyjne jak zawsze, zdrowe jak nigdy – czyli co zrobić
Pancakes z mascarpone, pistacjami i sosem różano – śliwkowymSkładniki: Placki: 1 szklanka mąki 1 jajo 1 szklanka maślanki 1 łyżeczka sody 1 łyżeczka proszku do pieczenia szczypta soli 1
Informacja prasowaPoznań, 2 sierpnia 2018 r.Jeśli fasola kojarzy nam się jedynie z daniem wytrawnym, to oznacza, że nie odkryliśmy jeszcze nawet połowy możliwości tego warzywa. Poza fasolką po bretońsku możemy z niej przyg