Data publikacji: 2018-03-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Agata Polińska nominowana do tytułu Kobiety Medycyny 2018 rokuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLERuszyła V edycja Plebiscytu Kobiety Medycyny, w której do grona nomino
Informacja prasowaPoznań, 29 grudnia 2017 rokuPysznie przywitaj nowy rok… czyli drinki z dodatkiem herbatyZabawa noworoczna kojarzy się wszystkim z tradycyjnymi trunkami, a może warto zmienić swoje przyzwyczajenia i przygotowa
Codzienność potrafi przyprawić nas o ból głowy. Życie w ciągłym biegu, problemy w pracy i goniące terminy powodują permanentny stres, który negatywnie odciska się nie tylko na naszej produktywności, ale i na życiu prywatn
Data publikacji: 2018-02-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 5 sposobów na radzenie sobie ze stresemKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZbyt wiele obowiązków każdego dnia, szybkie tempo życia oraz brak czasu na własne pasje czy
Data publikacji: 2014-07-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Pierwsza w Polsce porównywarka cen usług stomatologicznychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPrawie 80% Pacjentów szuka i porównuje ceny zabiegów stomatologicznych, z
Informacja prasowaWarszawa, 6 sierpnia 2018Piłkarze też jedzą słodycze, ale wybierają z głową!Lato obfituje w świeże owoce i warzywa, które Twoje dziecko najczęściej kojarzy z koktajlami i sałatkami. Często dzieci chc�
Data publikacji: 2021-05-31Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Edukacja HIV w salonie piękności, urzędzie i szkole jazdyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEChcesz dowiedzieć się czegoś na temat HIV i innych zakażeń przenoszonyc
Informacja prasowa 4 lipca 2018, WarszawaAktywne wakacje: jak przygotować się do spływu kajakowego?Okres wakacyjny i piękna pogoda zachęcają do aktywności na świeżym powietrzu. Niektórzy wybierają rower, inni piesze wędr
Jak dobrać kawę do sposobu parzenia?Choć wydawać by się mogło, że poranek nie służy czasochłonnym rytuałom i zazwyczaj wymaga działania w pośpiechu, aż 65% z nas pije kawę parzoną ze zmielonych ziaren. Aby wydobyć jej
Wołowina wolno pieczona z sosem serowo-chrzanowymPrzepis poleca Robert Muzyczka, Szef Kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 1,5 kg wołowiny pieczeniowej (udziec)• 1 łyżka ziół prowansalskich• ¼ łyżeczki śwież