Data publikacji: 2020-06-16Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Badacze: potencjał omułka zielonowargowego był niedocenianyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENaukowcy z Nowej Zelandii chcą udowodnić skuteczność małż zielonych
Data publikacji: 2021-02-11, 06:21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ewa Szabatin: Dopóki szczepionka nie będzie w stu procentach przebadana, nie podejmiemy z mężem decyzji o szczepieniuKategoria: LIFESTYLETancerka swoje ż
Data publikacji: 2016-04-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: 5 najczęściej powtarzanych mitów o sokachKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMamy świadomość, że soki, jako produkty powstające z warzyw i owoców zawierają pochod
Data publikacji: 2018-04-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Sałatki Salatino – "gadżet" nowoczesnej kobietyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECodziennie musimy sprostać wielu wyzwaniom, a jednym z nich może okazać
Data publikacji: 2020-11-20, 07:00Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nie tylko COVID. Jak smog, maseczki i chore budynki działają na układ oddechowy?Kategoria: LIFESTYLEW ostatnim czasie nasz układ oddechowy nie ma lekko. E
Data publikacji: 2020-03-26Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Aplikacja FizzUp, ekspert w dziedzinie domowych treningów online, jest już dostęKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEFizzUp, ekspert w dziedzinie domowych treningów onli
Pizza z mascarpone, śliwkami kalifornijskimi i miętąSkładniki:• Na ciasto:• 3 kubki mąki• 3 łyżeczki aktywnych drożdży• 1 kubek letniej wody• 4 łyżki oliwy z oliwek• 8 śliwek kalifornijskich drobno posiek
Data publikacji: 2019-03-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Avenida Poznań w trosce o zdrowieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEAvenida po raz kolejny zadba o zdrowie mieszkańców Poznania i okolic. Tym razem w ramach akcji „Sk
Data publikacji: 2020-02-25Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Leki opioidowe w praktyce neurologaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiększość pacjentów, którzy zgłaszają się do gabinetów i poradni neurologicznych, to osoby z
Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa