Data publikacji: 2018-01-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowy rezonans magnetyczny dla pacjentów z województwa warmińsko-mazurskiegoKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOd stycznia pacjenci z województwa warmińsko-mazurskiego
Informacja prasowaWarszawa, 10 października 2019 r.Nie masz pomysłu na spędzenie długich, jesiennych wieczorów? Nigdy nie jest za późno, aby rozpocząć przygodę z… tańcem! Rozładujesz całotygodniowe napięcie, obniżysz
Warszawa, 20 stycznia 2021 r.Złota Wiśnia i Śliwka Nałęczowska – dla najbliższych sercuPoczątek roku obfituje w dni, sprzyjające słodkiemu świętowaniu i okazywaniu uczuć najbliższym. Upominkiem, który sprawi, że serc
Data publikacji: 2020-03-04Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czy wirus ma płeć? Profilaktyka HIV na 8 marcaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZgodnie z danymi WHO większość osób zakażonych HIV to kobiety. A w Polsce na 1116 n
Informacja prasowaWarszawa, 5 lutego 2018 r.„Ślepota zmierzchowa”, czyli kiedy nasze widzenie szwankuje po zmrokuŚlepota zmierzchowa, potocznie określana „kurzą ślepotą”, objawia się słabszym widzeniem po zmroku. Sch
Data publikacji: 2017-01-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Certus z AdStone jest już 5 lat!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEAgencja AdStone od 5 lat współpracuje z Prywatną Lecznicą Certus.Certus Prywatna Lecznica, czyli
Data publikacji: 2018-07-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Smoothie biały firmy MarwitKategoria: Zdrowie, LIFESTYLELekkostrawna kompozycja o smaku ananasów, bananów, winogron i rodzimych jabłek. Jest bogatym źródłem w
Data publikacji: 2018-11-30Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kolorowe smoothie na szare dniKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW szare, chłodne poranki warto postawić na kolorowe smoothie, które doda nam energii i pomoże dobrze r
Informacja prasowaWarszawa, 6 sierpnia 2018Piłkarze też jedzą słodycze, ale wybierają z głową!Lato obfituje w świeże owoce i warzywa, które Twoje dziecko najczęściej kojarzy z koktajlami i sałatkami. Często dzieci chc�
Przepis: Sałatka z młodego bobu z serem Gouda i miętąPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszySkładniki:• 0,5 kg młodego bobu• 50 g orzeszków piniowych• ½ pęczka świeżej mięty• 100 g