Data publikacji: 2020-12-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Świąteczne dania wzmacniające odpornośćKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEW tym roku przygotowując dania na świąteczny stół szczególnie warto pamiętać o tym,
Data publikacji: 2018-03-05Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czy wiesz, że sok pomarańczowy może wpływać na poprawę funkcji poznawczych?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEKOMENTARZ: DR HAB. DARIUSZ WŁODAREK SZKOŁA GŁÓWNA G
Najnowszy raport o stanie zdrowotnym Polaków NIPZ-PZH:W diecie Polaków jest zbyt dużo niezdrowych tłuszczów nasyconych Jak informuje Upfield, z najnowszych danych opublikowanych przez Narodowy Instytut Zdrowia Publicznego – Pa
Informacja prasowaPoznań, 5 września 2017 r.Słodkie dodatki do popołudniowej herbatyWybierając odpowiedni dodatek do popołudniowej herbaty powinniśmy kierować się nie tylko własnymi upodobaniami, ale również rodzajem her
Warszawa, 3 lipca 2018 r.Informacja prasowa Wakacyjny urlop z X-Formułą dla zdrowia Twojej wątroby Wakacje – czas start. Odrywając się od codziennych obowiązków, nie zapominajmy o regularnymi kompleksowym wsparciu dla nasz
Data publikacji: 2018-10-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wybawienie dla Twoich plecówKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMedivon, wiodący producent urządzeń do masażu i akcesoriów healthcare, wprowadził na rynek mate rozgr
Informacja prasowaPoznań, 11 września 2018 r.Jeżeli chodzi o właściwości zdrowotne, herbata szczyci się bardzo długim i imponującym CV. W ciągu kilku tysięcy lat wielokrotnie przekonała nas o swoim kojącym i regenerując
Data publikacji: 2018-09-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Czarnuszka, czyli złoto faraonówKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzarnucha, panna w zieleni, czarny kminek i złoto faraonów, tak określa się niewielkie nasiona cza
Data publikacji: 2017-04-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Tofu, owoce morza, sery i grillowane mięso, czyli co uczniowie jedzą na stołówkaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESzkolna stołówka, a w niej serwowane ryby, warzywa
Przepis kulinarnyKasza jęczmienna z dynią i kurkamiSkładniki:– 2 saszetka kaszy jęczmiennej grubej, np. marki Halina– 1 mała dynia piżmowa– świeży rozmaryn– sól, pieprz– olej rzepakowy tło