Data publikacji: 2021-04-13Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: V-Dent – nowe miejsce na mapie Warszawy inne niż wszystkieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDogodna lokalizacja dla mieszkańców wielu dzielnic Warszawy, placówka mi
Data publikacji: 2015-08-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ruszyła piąta edycja programu Genzyme PAL AwardKategoria: Zdrowie, LIFESTYLERuszyła piąta edycja międzynarodowego programu Genzyme PAL Award. Organizacje dział
Data publikacji: 2018-02-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Sok NFC Ogrody Natury z grejpfrutów w nowej odsłonieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzy wiesz, że grejpfrut składa się w 89% z wody? To właśnie dlatego jest tak
Chcesz schudnąć – jedz zupyTrudno znaleźć na świecie kraj, w którego tradycyjnym menu nie znalazłaby się zupa. W Polsce kojarzona jest wciąż z zapowiadającą główny posiłek przekąską lub pierwszym, tym mniej treściw
Warszawa, 3 września 2020 r.Szczypta wiedzy o pieprzachPieprz to, obok soli, najbardziej znana przyprawa na całym świecie i stosowana w niemal każdej kuchni. Nie tylko podkreśla smak potraw, ale ma też właściwości prozdrowot
Informacja prasowaWarszawa, 22 czerwca 2018Jak połączyć dzień ojca z mundialem? To proste, przygotujcie wspólnie przysmaki, które umilą wam kibicowanie. To idealny sposób, aby zatrzymać się na chwilę i w pełni zaangażowa
Data publikacji: 2020-11-03Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: NORMOBARIA POMAGA W LECZENIU DEPRESJIKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDepresja to jedna ze współczesnych chorób cywilizacyjnych a liczba chorych zmagających się z z
Informacja prasowaPoznań, 7 sierpnia 2018 r.Kiedy w weekend zostajemy w mieście, a pogoda dopisuje, warto zabrać rodzinę na kilka godzin do parku i urządzić wyjątkowy piknik. Wspólnie spędzony czas nie tylko dobrze wpłynie
Data publikacji: 2019-05-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zdrowie na talerzu! Port Łódź zaprasza na JarmarkKategoria: Zdrowie, LIFESTYLELato zbliża się wielkimi krokami. Najwyższy czas zadbać o odpowiednią dietę, k
Coraz więcej szefów kuchni tworząc menu, sięga do staropolskich, zapomnianych receptur. Okazuje się, że dawne kroniki i zapiski sprzed kilku wieków mogą być doskonałą inspiracją i źródłem wiedzy dla wszystkich smakoszy.