Wekowanie bez tajemnic – bądź kulinarnie mocny Listopad to ostatni czas, by zakasać rękawy i przygotować domowej roboty przetwory. Jabłka, buraki, dynie i grzyby tylko czekają na to, by je marynować, kisić i pasteryzowa
Data publikacji: 2017-02-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wirusom wstęp wzbroniony – poznaj prosty sposób na wzmocnienie odpornościKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzujesz, że zaczyna cię łamać, masz gorączkę, bóle
Data publikacji: 2017-10-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Cerutin Junior D-żelki – witamina D dla maluszkaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLETegoroczne lato nie rozpieszczało pogodą, jesień nadeszła szybko, a deszczowe dni
INFORMACJA PRASOWAW dniach 26-27 stycznia 2018 roku Instytut Żywności i Żywienia organizuje w WarszawieIII Narodowy Kongres Żywieniowy. To coroczne wydarzenie o charakterze naukowym, podejmujące najważniejsze problemy profilakt
Data publikacji: 2015-06-17Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nowoczesne metody leczenia migreny polecane przez lekarzyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPacjenci cierpiący na uporczywe bóle głowy mają alternatywę. Zamiast farma
Data publikacji: 2020-10-27Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dystonia – kiedy mimowolne ruchy ciała mogą zwiastować chorobę?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLESzacuje się, że w Europie żyje ok. 500 tys. osób zmagający
Data publikacji: 2019-06-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wylecz opryszczkę z Eloprine®Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLENosicielami wirusa opryszczki jest prawie 90% całej populacji, zaś objawy występują mniej więcej u p
Data publikacji: 2017-04-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wiosna to dodatkowy problem dla wrażliwej skóryKategoria: Zdrowie, LIFESTYLESucha skóra starzeje się szybciej i jest bardziej podatna na infekcje. Warto więc sz
Komunikat prasowy Kraków, 18 sierpnia 2020 r.MedApp podsumowuje II kwartał 2020 rokuMedApp S.A., polska spółka technologiczno-medyczna specjalizująca się w sztucznej inteligencji, mieszanej rzeczywisto�
Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz