Data publikacji: 2021-05-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wirtualna poradnia TY, TO TU!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLERusza portal, na którym będzie można uzyskać bezpłatną poradę specjalistów ds. HIV i innych zakaże
Informacja prasowa Hochland PolskaLipiec 2020Hochland Naturalnie, że pyszny!Rewolucja w kategorii serów topionychNowy ser Hochland Naturalnie, że pyszny! w kubku zawiera 100% naturalnych składników, gwarantujących 100% pyszne
Data publikacji: 2015-07-29Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nationale-Nederlanden przypomina Polakom o najważniejszych wartościachKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENationale-Nederlanden TUnŻ (wcześniej ING TUnŻ) rozpoczęło
Data publikacji: 2017-12-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Cerugrip – zapomnij o objawach przeziębienia i grypyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMimo stosunkowo ładnej jesieni, musimy pamiętać, że okres ten sprzyja zarówn
Data publikacji: 2020-09-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak czarny bez może wzmocnić Twój organizm?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzarny bez jest darem od natury. Jego kwiaty oraz owoce mają właściwości lecznicze, kt
Data publikacji: 2017-05-09Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: ŁYK SŁOŃCA NA KAŻDĄ POGODĘKategoria: Zdrowie, LIFESTYLENaładuj zdrowiem akumulatory, ogranicz suplementy, postaw na świeży jabłkowy sok!Zaganiana w pracy
Data publikacji: 2020-07-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nawodnienie latem? Pamiętaj o polskich warzywach i owocach!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWoda to nasz sprzymierzeniec w walce o dobre samopoczucie i funkcjonowanie n
Data publikacji: 2017-10-12Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Mają to w genach i chcą pomagać! Ogólnopolski Dzień Dawcy SzpikuKategoria: Zdrowie, LIFESTYLE13 października obchodzimy Ogólnopolski Dzień Dawcy Szpiku. W ty
Data publikacji: 2014-12-15Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Dyskopatia – porady fizjoterapeutyKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEDyskopatia jest terminem, który stosuje się często do określenia zwykłego bólu krzyża. W rzec
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy