Szaszłyki z łososia ze śliwką kalifornijskąSkładniki: 1/2 szklanki sosu sojowego 1/4 szklanki mirinu – słodkie wino ryżowe 1 łyżka miodu 1 łyżka startego czosnku 3 łyżki startego imbiru 2 ł
Tarta z jajkami, kiełbasą polską i śliwką kalifornijskąSkładniki:Ciasto: 200g mąki pszennej 100g mąki orkiszowej 2 jaja ½ łyżeczki soli 1 łyżeczka proszku do pieczenia 150g masłaFarsz: 2 ja
Data publikacji: 2018-05-18Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Herbapol-Lublin prezentuje trzy nowości z linii Zielnik PolskiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEHerbapol-Lublin, lider kategorii herbatek ziołowych, kontynuuje rozbudow
Potrzebujesz wsparcia? Skorzystaj z bezpłatnych rozmów z psychoterapeutąOd 24 września działa bezpłatna infolinia wsparcia dla pełnoletnich kobiet, które znajdują się w trudnym życiowo momencie i potrzebują rozmowy ze spec
Data publikacji: 2018-11-08Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak nie dać się jesiennym infekcjom?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJesienią jesteśmy bardziej narażeni na zakażenia i infekcje, więc nasza odporność potrzebuj
Data publikacji: 2017-12-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Jak radzić sobie ze zmęczeniem podczas długiej jazdy samochodem?Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZmęczenie istotnie osłabia naszą zdolność szybkiego reagowania i
Data publikacji: 2017-09-19Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Weź to sobie do serca!Kategoria: Zdrowie, LIFESTYLEPrzypadający na 24 września Światowy Dzień Serca to doskonała okazja do tego, by poznać najistotniejsze zag
Data publikacji: 2019-06-06Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Ach śpij kochanie … a będziesz fitKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEOtyłość dziecięca to niewątpliwie jedna z poważniejszych chorób cywilizacyjnych. Obcią
Data publikacji: 2019-11-28Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: NOWOŚĆ! Essence –czysta natura od Żywiec Zdrój w 3 wariantach smakowychKategoria: Zdrowie, LIFESTYLECzystą naturę teraz można znaleźć również w Essence
Kraków, 12 lipca 2019 r. Informacja prasowaKarty menu w krakowskich restauracjach po letnich zmianach!Lato grillem stoi, a miłość do dań z rusztu rośnie wraz z każdym stopniem temperatury, właśnie dlatego zmieniają się ta