Data publikacji: 2019-04-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Wiosenne wsparcie odporności Twojego dzieckaKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWiosenna pogoda jest zmienna, jak kobieta. Piękne słoneczne dni często przeplatane są u
Warszawa, 19 marca 2020Informacja prasowaZmiany klimatu istotnie wpływają na różnorodność biologiczną:prawie jedna czwarta gatunków Europy zagrożona wyginięciem Przełomowy Raport z Oceny Globalnej Różnorodności Biolog
Data publikacji: 2018-01-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Edukacyjna sala podań leków dla dzieci otwarta w WarszawieKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWyjątkowy program edukacyjny „Nauka ratuje życie”– mali pacjenci w W
Data publikacji: 2020-04-21Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Nieoczywiste elementy profilaktyki – okulary i soczewkiKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEBlisko co drugi Polak korzysta z okularów lub soczewek kontaktowych. Obecn
Inf. prasowa 16.05.2018 r.EKSPERCI: JEST PRZEŁOM W LECZENIU RAKA NERKI W POLSCENowoczesne terapie w porównaniu do możliwości, którymi do tej pory dysponowaliśmy znacząco wydłużają życie chorym na raka ne
Data publikacji: 2019-03-11Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Rozwiązanie problemu ze wzrokiem milionów PolakówKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEJak wskazują wyniki najnowszego badania, świadomość o konieczności regularnych
Data publikacji: 2020-03-10Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Zdążyć przed tłokiem, czyli Białowieża wczesną wiosnąKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEMarzec to miesiąc, w którym większość z nas nie myśli o urlopie.Mar
Data publikacji: 2015-11-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Kolorystyczny powiew świeżościKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEZgodnie z tradycją, jak w szwajcarskim zegarku, co dwa lata Stadler Form – producent urządzeń
Data publikacji: 2019-03-20Oryginalny tytuł wiadomości prasowej: Współczesny styl życia, a stan naszej skóry za 20 latKategoria: Zdrowie, LIFESTYLEWspółczesny styl życia, a stan naszej skóry za 20 latStarzenie się skór
Informacja prasowaPoznań, 16 lipca 2018 r.Od pokruszonego lodu z syropem owocowym, przez sorbety, po wachlarz lodów mlecznych z dodatkami na patyku, w rożku lub w pudełku. Tak ewoluowały lody od starożytności do XX w. Dzisiejs